Web Analytics Made Easy - Statcounter

تیم‌های برتر در دو چالش طراحی شده توسط همراه اول در مسابقات هوش مصنوعی امیرکبیر، معرفی شدند.

به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، رویداد نهایی ششمین دوره مسابقات هوش مصنوعی امیرکبیر (مهما) که با حمایت مرکز تحقیق و توسعه همراه اول اجرایی شد، عصر امروز چهارشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱، در محل ساختمان ابوریحان این دانشگاه آغاز شد و تا فردا ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نخستین و بزرگترین اپراتور تلفن همراه کشور با دو عنوان چالش‌ هوش مصنوعی «پیش بینی ترافیک اینترنت مصرفی مشترکان همراه اول» و همچنین «جستجوی کلمات کلیدی در مکالمات مرکز تماس همراه اول» در این رویداد شرکت و از آن حمایت کرده است.

در چالش پیش بینی ترافیک اینترنت مصرفی مشترکان همراه اول که شامل یک مرحله آزمایشی و سپس دو مرحله اصلی بود، ۸۳ تیم متخصص به رقابت پرداختند.  

در این چالش، تیم ها با استفاده از داده های گمنام شده برخی کاربران منتخب در روزهای گذشته، به پیش بینی ترافیک اینترنت مصرفی آنها در آینده پرداختند.  

از بین شرکت کنندگان، ۳ تیم برتر بر اساس نتایج پیش بینی اینترنت مصرفی و همچنین ارزیابی کمیته فنی، به مرحله نهایی راه یافتند و در رویداد اختتامیه به ارائه فعالیت های خود پرداختند.

از طرف دیگر در چالش جست و جوی کلمات کلیدی در مکالمات مرکز تماس همراه اول نیز ۵۲ تیم متخصص شرکت کردند که از بین آنها یک تیم موفق به صعود به مرحله نهایی شد.

در این چالش، تیم ها به طراحی و پیاده سازی مدل های هوش مصنوعی که بتواند کلمات کلیدی مانند «بسته» و «اینترنت» را در مکالمات بین مشترکان و مرکز تماس بیابد، پرداختند.

مسابقات هوش مصنوعی امیرکبیر (مهما) مجموعه ای از مسابقات مرتبط با حوزه هوش مصنوعی است که از سال ۱۳۹۱ در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود. رویداد نهایی این دوره در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه، ۲۸ و ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ به صورت حضوری در ساختمان ابوریحان برگزار می شود.

 

*** محتوای این مطلب تبلیغاتی است و ایران اکونومیست مسئولیتی درباره آن ندارد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: اینترنت ، همراه اول ، اداره کل ارتباطات

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اینترنت همراه اول اداره کل ارتباطات اینترنت مصرفی هوش مصنوعی همراه اول پیش بینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۴۰۸۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

المپیاد فناوری؛ رقابت در هوش مصنوعی، پهپاد و برنامه‌نویسی

دبیر رویداد اینوتکس ۲۰۲۴ گفت: المپیاد فناوری در مهرماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود که در حوزه‌های هوش مصنوعی، پهپادی، برنامه نویسی و رباتیک است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، مراسم افتتاحیه رویداد اینوتکس 2024 بعدازظهر امروز با حضور معاون علمی و فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و رییس پارک فناوری پردیس برگزار شد.

سید سجاد عباسی فشمی؛ دبیر رویداد اینوتکس 2024 در افتتاحیه این رویداد گفت: اینوتکس 2024 همزمان با اولین نمایشگاه صنایع خلاق با عنوان مانوین برگزار می‌شود.

وی گفت: بزرگترین دارایی اینوتکس، افراد و تیم‌های شرکت‌کننده است. امسال برای نخستین بار ملاک‌هایی استخراج کردیم که نقش مؤثری در توسعه اکوسیستم نوآوری داشتند.

دبیر رویداد اینوتکس 2024 خاطرنشان کرد: در رویداد اینوتکس 2024 میزبان 400 شرکت در قالب غرفه‌دار هستیم و از همه ماهیت‌های مختلف دعوت کردیم که در نمایشگاه حاضر باشند.

عباسی فشمی با بیان اینکه نصف شرکت‌های حاضر در اینوتکس 2024 فناور هستند، گفت: در این رویداد 40 رویداد ترویجی در حال برگزاری است که با هدف شبکه‌سازی و سرمایه‌گذاری صورت می‌گیرد.

وی تصریح کرد: ما در  سالن‌های مختلف موضوعات مختلفی را داریم، به عنوان مثال در استیج‌ها، فروم حکمرانی را داریم که حکمرانی دانش‌بنیان‌ها بررسی می‌شود.

دبیر رویداد اینوتکس 2024 گفت: در اینوتکس 2 دوره رقابتی داریم که در استان‌ها برگزار می‌شود که برگزیدگان در قالب رویداد اینوتکس پیچ رقابت می‌کنند و درنهایت برترین استارتاپ معرفی می‌شود.

وی ادامه داد: ما 5 رویداد ریورس پیچ را داریم که در این رویداد صنایع شیمیایی، صنایع ارتباطی و صنایع کشاورزی نیازهای خود را مطرح می‌کنند.

عباسی فشمی اضافه کرد: المپیاد فناوری در مهرماه 1403 برگزار می‌شود که در حوزه‌های هوش مصنوعی، پهپادی، برنامه نویسی و رباتیک است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزئیات برگزاری نخستین کنفرانس ملی «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء»
  • هوش مصنوعی می‌تواند آینده تحصیلی شما را پیش بینی کند
  • هوش مصنوعی می‌تواند آینده تحصیلی شما را پیش‌بینی کند
  • گردهمایی فعالان دانشگاهی و استارتاپی برای توسعه هوش مصنوعی
  • از رویداد هفته آینده گوگل چه انتظاری داشته باشیم؟
  • پیش بینی هواشناسی
  • المپیاد فناوری؛ رقابت در هوش مصنوعی، پهپاد و برنامه‌نویسی
  • ایده‌های برتر رویداد ملی طراحی و بسته‌بندی محصولات معرفی شدند
  • آینده اپل چگونه خواهد بود؟
  • بهره‌مندی ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت